Astreea

Astreea Scooters este un brand care produce trotinete electrice în România.

Aceste vehicule urbane, prietenoase cu mediul înconjurător, oferă o alternativă convenabilă și eficientă la transportul tradițional în zonele urbane aglomerate. Scooterele electrice Astreea sunt concepute pentru a fi ușoare, portabile și ușor de manevrat, oferind o soluție practică pentru deplasările în oraș.

Servicii

Performance (PPC)

Ne ocupăm de crearea și gestionarea campaniilor pe platforma Facebook, implementând și optimizând anunțurile pentru a maximiza eficiența bugetului alocat.

Social Media Management

dezvoltăm și implementăm strategii personalizate pe platforme populare precum Facebook și Instagram. Acest lucru include crearea de conținut atractiv și relevant, gestionarea campaniilor publicitare și promovarea interacțiunii cu utilizatorii pentru a crește notorietatea brandului și a încuraja vânzările.

Graphic Design

Creăm vizualuri și materiale video atractive pentru campaniile lor de pe social media. Aceste servicii au scopul de a spori impactul și interacțiunea publicului cu postările și campaniile de marketing și de a consolida identitatea brandului.