Centrul Medical Emerald

Este un centru integrat de diagnostic cardiovascular, neurologic și oncologic, cu sprijinul departamentelor de imagistică medicală,  genetică și tehnologii inovative de diagnostic.

Servicii

Web Design & Development

Am conceput un site web cu funcții foarte personalizate pentru Emerald, care să reflecte cu adevărat esența și valorile brandului lor. Cu un design modern și o navigare intuitivă, site-ul nostru invită utilizatorii să exploreze și să afle mai multe despre ceea ce face Emerald, oferind posibilități avansate de filtrare.

UI/UX

Aprecierea pentru detalii nu se oprește la design. Am realizat o cercetare amănunțită în domeniul UI (User Interface) și UX (User Experience) pentru a ne asigura că site-ul este cât mai eficient și plăcut pentru utilizatori. Am studiat nevoile și așteptările vizitatorilor, împreună cu echipa clientului, adaptând platforma în consecință, pentru a oferi o experiență de navigare plăcută și facilă.

SEO

Ne asiguăm că website-ul Centrului MedicalEmerald se bucură de o prezență puternică în rezultatele motoarelor de căutare. Cu ajutorul analizelor, strategiilor bine definite împreună cu echipa clienetului și implementării celor mai recente practici în domeniul SEO, contribuim la creșterea traficului și la atragerea unui număr mai mare de clienți potențiali pentru Emerald.

Performance (PPC)

Lucăm împreună cu echipa clientului pentru a ne asigura că reclamele sunt optimizate pentru a aduce cel mai bun ROI. Facem research constant, selectăm atent cuvintele cheie de interes și suntem atenți la detalii pentru a aduce trafic de calitate. Colaborarea strânsă cu echipa Emerald ne permite să ne adaptăm rapid la schimbările din piață și să ne asigurăm că bugetele de publicitate sunt investite corespunzător, oferind rezultate măsurabile și valoroase.

Graphic Design

Creăm diverse materiale vizuale atât pentru online cât și fizice, pentru a consolida imaginea și recognoscibilitate Centrului Medical Emerald.