MedicalES

MedicalES se prezintă ca un furnizor de top în serviciile de imagistică medicală, oferind o gamă largă de proceduri avansate pentru a răspunde nevoilor variate ale pacienților.

Echipa lor medicală este formată din medici foarte bine pregătiți, dedicați pacienților care le trec pragul. 

Sunt specializați în imagistică medicală – RMN, CT, DEXA – iar pacientul beneficiază de aparatură perfomantă și medici specializați în probleme mai puțin explorate, precum endometrioza.

Servicii

Web Design & Development

Am refăcut meticulos site-ul clientului nostru pentru a-i spori atractivitatea vizuală, asigurând un design modern și ușor de utilizat. Echipa noastră a implementat principiile de design responsive pentru a asigura o navigare perfectă și o experiență optimă pe diferite dispozitive.

SEO

Am început prin a face un keyword research amănunțit pentru a afla exact ce caută publicul țintă. Cu aceste informații în mână, am optimizat conținutul site-ului lor pentru a ne asigura că este atât relevant, cât și captivant. În plus, ne-am asigurat că toate etichetele meta și descrierile sunt relevante, astfel încât paginile lor să iasă cu adevărat în evidență în rezultatele căutării. De asemenea, continuăm cu linkbuilding, urmărim evoluția și ajustăm strategia.

Performance (PPC)

Ne-am distrat de minune ajutând clientul să profite la maximum de bugetul lor. Am început prin a le cunoaște publicul țintă, obiectivele și industria, ceea ce ne-a ajutat să creăm o strategie personalizată pentru ei. Cu planul perfect în vigoare, am creat reclame convingătoare care au rezonează cu adevărat cu potențialii clienți. Și cum ne place să luăm decizii bazate pe date, monitorizăm îndeaproape performanța campaniei, ajustând și rafinând reclamele și direcționarea pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Graphic Design

Ne-am flexat mușchii creativității și am creat materiale vizuale atât pentru website cât și pentru campanii. Am lucrat îndeaproape cu clientul și am încorporat mereu feedback-ul în procesul de creație, astfel că rezultatul final a fost pe placul tuturor.