Servicii găzduire web

Servicii gazduire web complete, într-n sigur loc

Servicii gazduire web, Call Center Virtual, CRM, SMS Marketing, Server Hosting, Email Server – Orice ai nevoie ca afacerea ta să se dezvolte corespunzător!

Nu mai stai cu grija securității, nu mai răspunzi la telefoane și nu mai este nevoie să gestionezi de unul singur aspectele tehnice. 

Găzduire web securizată

Toate bazele de date ale afacerii tale se află acum într-un singur loc, monitorizate și securizate. Riscuri mai mici, fără bătăi de cap!

SMS
Marketing

Lansezi campanii publicitare de SMS și bulk SMS către clienții tăi și potențialii clienți pentru a-ți spori vânzările. Un singur click și toată lumea va primi mesajul tău!

Call Center Virtual

O soluție ce implică tehnologie performantă, găzduită pe serverele noastre și perfect customizabilă nevoilor tale. Gata cu call center-ul tradițional.

Soluții de chat avansate

Integrare cu WhatsApp, Facebook Messenger, Viber, SMS & Live Chat și e-mail, toate într-o singură aplicație. Smart bot și multe altele la un cost confortabil pentru tine.

Email
hosting

Servicii complete de email, calendare, contacte, mesagerie şi documente prin funcţionalităţi inovative potrivite afacerilor de orice dimensiune.

CRM
personalizat

Interfață prietenoasă și usor de folosit, cu o vizualizare facilă a datelor esențiale pentru monitorizare și cu o privire de ansamblu asupra informațiilor și rapoartelor puse la dispoziție

Servicii gazduire web personalizate nevoilor tale

Securitate

Soluții performante

Personalizare

Eficiență